Universitatea Transilvania din Brașov organizează o sesiune suplimentară de înscrieri pentru locurile rămase disponibile (licență și masterat, învățământ cu frecvență și ID / FR) în perioada 22 - 25 septembrie 2014.
Informații detaliate se pot găsi pe paginile web ale facultăților. 

PROGRAM CASIERII


REZULTATE ADMITERE - 2014

ADMITERE 2014

Pentru facilitarea procesării documentelor de înscriere, recomandăm candidaților 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE ONLINE 

Platforma de înscrieri online rămâne deschisă pe toată perioada înscrierilor

 Completarea formularului de înscriere se poate face din orice loc și de pe orice dispozitiv conectat la internet (computer, tabletă, telefon)

 
 

 Toate  anunţurile  importante  pentru  studenţii  facultăţii  se găsesc la "AVIZIER  STUDENŢI".

 
 
 
 NOU PREINSCRIERE ONLINE - ADMITERE - 2014
 
 Începând cu acest an, candidaţii au posibilitatea de a se preînscrie ONLINE, urmând ca în perioada înscrierilor  (22 - 25 septembrie 2014), candidatul să se prezinte la sediul facultăţii cu dosarul de concurs.
 
 

 
 
 
 
SCURT ISTORIC   DEPARTAMENT

Facultatea de Alimentaţie si Turism, a fost înfiinţată în anul 2007 pentru a sintetiza într-o singura structură universitară coerentă conceptul alimentaţie-turism din perspectiva ingineriei si managementului.

 

Facultatea are un singur departament denumit „Ingineria şi Managementul Alimentaţiei şi Turismului” alcătuit din fostele catedre şi anume: Catedra de Ingineria Produselor Alimentare (IPA) si Catedra de Inginerie si Management în Turism (IMT).

     
PROGRAME DE STUDII   CERCETARE STIINTIFICA

In cadrul facultăţii sunt dezvoltate programe de studii la nivel de licenţă, masterat si doctorat, in domeniul alimentaţiei (sistemul agro-alimentar si de alimentaţie publica) respectiv turismului, coordonate de Departamentul de „Ingineria şi Managementul Alimentaţiei şi Turismului”.

 

Cercetarea ştiinţifica este orientata spre cercetarea de excelenta si de formare universitara, pe axa de interes regional: ”agricultura - alimentaţie - turism”, in cadrul Centrului de cercetare 06 - Eco-biotehnologii si echipamente in agricultura si alimentaţie integrat în Institutul de Cercetare al universităţii, care reuneşte 27 de centre de cercetare ştiinţifică.

     
STUDENTI   ADMITERE

Facultatea isi desfasoara activitatea didactică şi de cercetare ştiinţifică în favoarea studenţilor, pregătindu-i astfel pentru societate. Aflaţi mai multe despre tot ce este mai important pentru studentul facultăţii noastre.

 

Informaţii utile despre modul de desfăşurare a concursurilor de admitere la Universitatea Transilvania si in special despre condiţiile de admitere la Facultatea de Alimentaţie si Turism .Nou! Preinscriere Online