Informare:

Studentii propusi a fi exmatriculati pentru nerespectarea prevederilor pct.3 al HCA 40/18.11.2013, care isi vor achita integral taxa de scolarizare pana cel tarziu 18.04.2014, sunt scutiti de taxa de reinmatriculare in cuantum de 300 lei.

 
 

Se relansează Programul  EURO 200 pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare de către studenţi.

De acest program pot beneficia studenţii în vârstă de până la 26 de ani care provin din familii cu venituri brute lunare de maxim 150 lei / membru de familie.

 Documentele click aici se depun  la decanatul facultăţii până la data de 18 aprilie 2014.


 
 
 
Tabel nominal cu studenţii propuşi pentru exmatriculare, pentru neplata INTEGRALĂ a taxei de şcolarizare, conf HCA nr 40 din 18.11.2013, pct 3  click aici
 
 

In conformitate cu pct.3 al HCA 40/18.11.2013, vă reamintim că termenul pentru plata ultimei tranşe din taxa de şcolarizare este 31 martie 2014. Studenţii cu taxă care nu respectă termenul de plată, vor suporta consecinţele hotărârii conducerii universităţii - exmatricularea.

 

 
 

NOUTĂȚI

Înscrieri ERASMUS 2014

 

 

 
 
SCURT ISTORIC   DEPARTAMENT

Facultatea de Alimentaţie si Turism, a fost înfiinţată în anul 2007 pentru a sintetiza într-o singura structură universitară coerentă conceptul alimentaţie-turism din perspectiva ingineriei si managementului.

 

Facultatea are un singur departament denumit „Ingineria şi Managementul Alimentaţiei şi Turismului” alcătuit din fostele catedre şi anume: Catedra de Ingineria Produselor Alimentare (IPA) si Catedra de Inginerie si Management în Turism (IMT).

     
PROGRAME DE STUDII   CERCETARE STIINTIFICA

In cadrul facultăţii sunt dezvoltate programe de studii la nivel de licenţă, masterat si doctorat, in domeniul alimentaţiei (sistemul agro-alimentar si de alimentaţie publica) respectiv turismului, coordonate de Departamentul de „Ingineria şi Managementul Alimentaţiei şi Turismului”.

 

Cercetarea ştiinţifica este orientata spre cercetarea de excelenta si de formare universitara, pe axa de interes regional: ”agricultura - alimentaţie - turism”, in cadrul Centrului de cercetare 06 - Eco-biotehnologii si echipamente in agricultura si alimentaţie integrat în Institutul de Cercetare al universităţii, care reuneşte 27 de centre de cercetare ştiinţifică.

     
STUDENTI   ADMITERE

Facultatea isi desfasoara activitatea didactică şi de cercetare ştiinţifică în favoarea studenţilor, pregătindu-i astfel pentru societate. Aflaţi mai multe despre tot ce este mai important pentru studentul facultăţii noastre.

 

Informaţii utile despre modul de desfăşurare a concursurilor de admitere la Universitatea Transilvania si in special despre condiţiile de admitere la Facultatea de Alimentaţie si Turism .

   
AVIZIER STUDENTI
 
 Anunturi importante, Exmatriculati, etc.