ADMITERE - Aflati conditiile de admitere pentru programele noastre de studiu si rezultatele concursurilor de admitere
 

Anunturi admitere

 Programul incasarii taxelor de scolarizare si inmatriculare la casieriile universitatii

 Plata taxelor de scolarizare/ inmatriculare prin virament bancar si confirmarea platii

 La Facultatea de Sociologie şi Comunicare, înscrierea se face simultan la toate specializările ofertate, cu o singură fişă completată, cu un singur dosar depus şi o singură taxă de înscriere plătită.  Vă rugăm să stabiliţi cu atenţie ordinea opţiunilor pentru specializările alese! La repartizarea candidatilor, media este prioritară, ţinând cont de ierarhizarea opţiunilor candidatului.

 Conform Hotărârii Consiliului de Administraţie din 04.06.2014, a devenit funcţională aplicaţia de (pre)înscriere online a candidaţilor pentru admiterea in anul universitar 2014-2015: http://admitere.unitbv.ro

Oportunitati de studiu si cercetare

 Viata studenteasca in Universitatea Transilvania din Brasov  

 Studentii din cadrul programelor de studiu Sociologie, Resurse umane si Comunicare si Relatii publice isi pot realiza stagiul de practica in cadrul unor proiecte de cercetare derulate de Departamentul de Stiinte Sociale si ale Comunicarii, prin intermediul carora isi pot perfectiona si aplica cunostintele teoretice dobandite in cadrul orelor de curs si seminar.

 Studentii care au optat pentru programul de studiu Asistenta sociala isi pot derula activitatea de practica in cadrul institutiilor si O.N.G.-urilor din domeniul social cu care facultatea are incheiate contracte de parteneriat.

 Se ofera posibilitatea studentilor de a studia in strainatate in cadrul mobilitatilor Erasmus-Socrates. In acest sens facultatea noastra are incheiate contracte bilaterale cu universitati recunoscute din cadrul Uniunii Europene.

 Anual se organizeaza, la nivelul facultatii, sesiuni stiintifice, la care studentii pot participa cu propriile lucrari sau cercetari, primind recunoastere prin posibilitatea de a castiga diplome, premii. 

 In functie de rezultatele obtinute, studentii pot beneficia de burse (de merit, de studiu, private), iar pentru studentii proveniti din familii cu venituri scazute, universitatea ofera sprijin financiar prin acordarea de burse sociale.