Conferința internațională de electronică de putere și control al mișcării

25-29 septembrie 2022

Conferința este sponsorizată de IEEE-Industrial Electronics și IEEE-Industry Applications și este o continuare a seriei de conferințe internaționale Power Electronics and Motion Control organizată în anii precedenți de Consiliul PEMC. În ultimele decenii, Conferința IEEE PEMC (denumită anterior PEMC și EPE-PEMC) a devenit cea mai mare și importantă conferință despre Electronica Industrială și Controlul Mișcării din Europa Centrală și de Est. 

Evenimentul se concentrează pe subiecte de cercetare contemporane ale electronicii de putere, controale, unități electrice, robotică și subiecte conexe. Conferința conectează cercetători și experți din industrie pentru a împărtăși idei și experiențe în jurul tehnologiilor de frontieră, soluțiilor și aplicațiilor inovatoare.

Scopul principal al conferinței este de a crea o oportunitate de întâlnire a oamenilor de știință de talie mondială și de împărtășire și prezentare a rezultatelor cercetării și dezvoltării lor, atât teoretice, cât și aplicate, în domeniul electronicii de putere, acționărilor și mașinilor electrice, sistemelor de control, sisteme de energie electrică și domenii similare, care în general sunt tehnologii cheie care vor permite transformarea lumii într-un mod prietenos cu mediul.

Conferința este organizată de Facultatea de Inginerie electrică și știința calculatoarelor și se va desfășura în Brașov. Mai multe detalii despre eveniment, pot fi accesate AICI.