Târgul de carte și muzică

Vă invităm la Târgul internațional de carte și muzică, între 23 și 25 martie, la Aula Universității. 

Dintre numeroasele evenimente ale Târgului, unde Universitatea Transilvania din Brașov este partener, vă recomandăm o serie de lansări de carte cu participare din partea Universității:

Vineri, 23 martie, de la ora 14:00, vor fi lansate cîteva volume ale colegilor noștri de la Facultatea de Litere: Cavalerii doamnei în negru și Ochiul dragonului de Ruxandra Ivăncescu, antologia Opera poetică de Romulus Bucur și Re/De Contextualisation. Structure, Use, and Meaning, volum coordonat de Elena Buja, Stanca Măda și Mona Arhire. Tot atunci va fi lansat și volumul Imperiul Phantasia, o carte de proză fantastică scrisă de studenții masteratului de Inovare Culturală, sub coordonarea Ruxandrei Ivăncescu și apărută în cadrul proiectului „Facultatea mea” ediția 2017-2018.

Sâmbătă, 24 martie, veți avea ocazia să vă întâlniți cu Carmen Mușat la lansarea volumului de teorie literară Frumoasa necunoscută (vor vorbi, alături de autoare, Rodica Ilie, Romulus Bucur, Adrian Lăcătuș) și cu Marta Petreu la lansarea romanului Supa de la miezul nopții (vor vorbi, alături de autoare, Rodica Ilie și Adrian Lăcătuș).

Tot sâmbătă se mai lansează, în prezența autorilor, volumele Mic almanah al marilor oameni de Teodor Baconshi (prezintă Caius Dobrescu și Laurențiu Ciprian Tudor), Acasă, pe drum de Elena Stancu și Cosmin Bombuț, Trei săptămâni în Anzi de Marius Chivu, Cartea râsului și a cercetării de Radu Paraschivescu și Tăierea fecioarelor de Tatiana Niculescu (prezintă Georgeta Moarcăs și Andreea Răsuceanu).