Alegeri parțiale - doctoranzi Consiliu SDI

Depunerea candidaturilor: 2 – 7 februarie 2022

Alegeri (turul I): 14 februarie 2022, orele 9-15, Aula Sergiu Chiriacescu

Se organizează alegeri parțiale pentru două poziții vacante de reprezentanți ai studenților-doctoranzi în Consiliul Școlii Doctorale Interdisciplinare (C-SDI), unul din domeniile inginerești și unul din domeniile ne-inginerești, pentru restul de mandat 2021 - 2026.

Conform Metodologiei privind alegerea membrilor C-SDI (Art. 2.4), se limitează la 1 (unu) numărul de reprezentanți studenți-doctoranzi, pe care un domeniu de doctorat îl poate avea în C-SDI. Astfel, pentru aceste alegeri parțiale, nu se pot depune candidaturi ale doctoranzilor de la domeniile Inginerie forestieră și Inginerie mecanică, care au reprezentanți aleși în C-SDI.

Depunerea candidaturilor se face prin autopropunere (scrisoare / mesaj de intenție), însoțită de curriculum vitae (fără date cu caracter personal). Documentele specificate pot fi depuse în format letric la sediul SDI sau transmise în format electronic pe adresa secretariat-sdi@unitbv.ro în perioada 2-7 februarie 2022.

În scrisoarea / email-ul de înregistrare a candidaturii, candidații vor menționa că sunt de acord cu procesarea datelor și postarea pe site-ul SDI a CV-urilor în scopul organizării alegerilor parțiale pentru Consiliul SDI.

Alegerile parțiale se organizează în conformitate cu Metodologia privind alegerea membrilor Consiliului Școlii Doctorale Interdisciplinare, aprobată în şedința Senatului Universității Transilvania din Braşov din data de 26.05.2021 (https://www.unitbv.ro/documente/cercetare/doctorat-postdoctorat/metodologii-rapoarte/Metodologia_alegeri_membri_C-SDI_26.05.2021.pdf), conform căreia studenții-doctoranzi membri ai C-SDI sunt aleși prin votul universal, direct, secret şi egal al studenților-doctoranzi în stagiu din SDI. Lista cu studenții-doctoranzi în stagiu, actualizată la data declanșării alegerilor, poate fi consultată pe intranet (https://intranet.unitbv.ro/Cercetare/Scoala-Doctorala-Interdisciplinara/Doctorat).

Calendar alegeri doctoranzi

Comisie electorală:

  1. Drd. CHELMEA (LASLĂU) Ligia - email: ligia.chelmea@unitbv.ro
  2. Drd. NEDELCU Ruxandra - email: ruxandra.nedelcu@unitbv.ro
  3. Drd. RUȘANU Oana-Andreea - email: oana.rusanu@unitbv.ro

Candidați înscriși:

A. Domenii inginerești (1 poziție)

1. CIOCÎRLAN Mihnea-Ioan-Cezar – Vizualizează CV

B. Domenii ne-inginerești (1 poziție)

1. SZAKAL Anita-Cornelia – Vizualizează CV
2. CIOBANU (VASILACHI) Natalia – Vizualizează CV
3. SALCA Iulia – Vizualizează CV

Model buletin de vot 

Rezultate alegeri tur I 

Rezultate alegeri tur II