ISIP 2019

15-26 iulie, Corpul P al Universității Transilvania din Brașov

ISIP 2019 - International Summerschool on Image Processing

Evenimentul ISIP este dedicat cu precădere studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică, precum și celor de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Această școală de vară are ca scop inițierea participanților în domeniul procesării imaginilor digitale, un domeniu de interes cu numeroase aplicații în informatica modernă.

Evenimentul se va desfășura în perioada 15 - 26 iulie în corpul P al Universității Transilvania și programul va conține o parte de curs - prelegere în intervalul 9 - 12 și o parte de aplicații de laborator în intervalul 13:30 - 18:00. Prelegerile vor fi ținute de către Prof. Dr. Detlef Richter de la Universitatea Tehnică din Wiesbaden - Germania.

Pentru participare sunt necesare cunoștințe de programare C++, C# sau Python, algoritmică și matematică la nivel de liceu.

Înscrierea se face prin email pe adresa ioana.plajer@unitbv.ro până în data de 24 iunie, iar participarea va fi confirmată tot prin email. Numărul de participanți este limitat la 25.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul financiar al companiei Siemens Industry Software.