CIBv 2019

Conferință Științifică Internațională CIBv - Construcții și Instalații- 2019

1-2 noiembrie 2019

Facultatea de Construcții îi invită pe toți cei interesați pe 1 și 2 noiembrie 2019 la cea de-a 14-a Conferință Științifică Internațională CIBv - Construcții și Instalații- 2019 .

Conferința științifică internațională CIBv reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente științifice din domeniul construcțiilor civile și de instalații din România, bucurându-se de o vizibilitate din ce în ce mai mare la nivel internațional.

Scopul conferinței CIBv este de a oferi o platformă pentru cercetători, ingineri, academicieni, precum și profesioniști din întreaga lume pentru a-și prezenta rezultatele cercetării și activitățile de dezvoltare. De asemenea, conferința oferă oportunități participanților să facă schimb de idei și experiențe de aplicare, să stabilească relații de afaceri sau de cercetare și să găsească alți parteneri pentru viitoare colaborări.

La fiecare ediție, peste 200 de participanți din România, Serbia, Germania, Rusia, Turcia și Japonia și-au prezentat lucrările în cadrul conferinței. Conform evaluărilor participanților, calitatea și prestigiul conferinței au crescut de la o ediție la alta.

Cea de-a 14-a ediție CIBv va avea loc între 1 și 2 noiembrie 2019 la Facultatea de Construcții Civile - amfiteatrul Atanasie Talpoși.

Parteneri: Academia de Științe Tehnice din România –secția Construcții Civile și Urbanism și Universitatea Shenyang Jianzhu din China