Şcoala de vară de psihanaliză, ediţia a 14-a

Cursuri on-line, 2-5 iulie 2020

Facultatea de Psihologie și Științele Educației este partenerul cu care Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de a 14-a ediție a Școlii de vară de psihanaliză. Programul școlii va cuprinde prelegeri, prezentări de caz și dezbateri. Lectorii sunt psihanaliști, membri și candidați ai Societății Române de Psihanaliză, care beneficiază de recunoaștere națională și internațională în domeniu și care sunt medici psihiatri sau psihologi, ca formare de bază.

Ca expresie a interesului pentru buna pregătire a viitorilor specialiști în domeniu, organizatorii școlii de vară au oferit unui număr de 10 studenți  și 5 cadre universitare ale  Facultății de Psihologie și Științele Educației posibilitatea de a participa gratuit la toate activitățile Scolii. Pe lângă acestea, toți cei interesați, cadre didactice și  studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației, vor beneficia de o prezentare a Societății Române de Psihanaliză, de o prelegere pe tema Școlii și de vizionarea unui fim urmat de discuții pe marginea lui.

Sperăm că acest eveniment va contribui la consolidarea relației dintre lumea academică și cea a practicienilor, în beneficiul studenților care se pregătesc să devină psihoterapeuți, ca și a cadrelor didactice care îi formează.