Conferința Națională de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”

27-29 noiembrie 2020, online, ediția a XX-a

Vă așteptăm la a XX-a  Conferință Națională de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”.

Evenimentul va fi organizat online de Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Transilvania din Brașov) în perioada  27-29 noiembrie 2020.

Tema principală a conferinței este „Antreprenoriatul – provocări pentru Psihologia I/O”, alături de alte teme actuale pentru domeniul psihologiei I/O.

Continuând tradiția conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competențelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare din domeniul organizațional. Schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific se  vor realiza în cadrul  sesiunilor de  comunicări științifice,  iar temele  dilematice, cele care pot fi subiect de analiză, vor fi abordate în cadrul panelurilor de dezbateri.

Vă invităm să prezentați lucrări care se încadrează la secțiunea Cercetări finalizate sau la secțiunea Cercetări în curs de desfășurare/work in progress. Acest tip de prezentare se referă la un proiect de cercetare aflat în diferite stadii, dar nefinalizat, obiectivul fiind acela de a comunica interesul pentru un anumit subiect de cercetare și de a obține feedback din partea comunității APIO.

Invitatul special al ediției din acest an, Prof. Christian KORUNKA (Universitatea  din Viena), va prezenta o prelegere cu titlul “Intensification and flexibilization as important trends in the current world of work”.

Detalii cu privire la procesul de înscriere și modalitatea de desfășurare online vor fi afișate în cel mai sucrt timp pe site-ul conferinței (http://conferinta.apio.ro/)

Dacă doriți să primiți informații  „la zi” despre Conferința APIO și să beneficiați de reduceri și participarea gratuită la diverse ateliere din cadrul conferinței, puteți solicita calitatea de membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteți solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro.

Conferința APIO din acest an propune o experiență nouă, care reprezintă o provocare pentru noi toți, în condiții care vor marca probabil o nouă eră în universul muncii și în psihologia I/O.  

Comitetul de organizare  APIO 2020