International Conference on Strategic Innovative Marketing and Tourism

24-30 octombrie, Aula „Sergiu T. Chiriacescu”

Cea de-a XI-a ediție a conferinței internaționale ICSIMAT este organizată de University of West Attica din Grecia în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Sociologie și Comunicare și este coordonată de prof. dr. Androniki Kavoura. Profesor la Department of Business AdministrationUniversity of West Attica, Androniki Kavoura este Conference Chair la ICSIMAT, Editor in Chief la International Journal of Strategic Innovative Marketing și Co-Editor al seriei Springer Proceedings in Business and Economics, indexat SCOPUS.

În acest an, membri ai spațiului academic și din industrie se întâlnesc în cadrul acestui eveniment internațional pentru a discuta provocările și perspectivele din domeniul turismului, marketingului, managementului, noilor tehnologii. Evenimentul are loc  în perioada 24-30 octombrie 2024, iar programul complet al lucrărilor va fi accesibil pe http://www.icsimat.com.

În plus, invitatul special de anul acesta este Diamantis Kitridis, fondator și CEO a Citrine Media Agency, prima agenție de tip Word of Mouth din Grecia, fondată în anul 2004. Acesta va susține o prezentare în cadrul sesiunii Success Industry Stories.