The Science of Music Excellence in Performance

8-11 noiembrie 2024, Aula „Sergiu T. Chiriacescu” 

Conferința Internațională THE SCIENCE OF MUSIC - EXCELLENCE IN PERFORMANCE este unul dintre evenimentele de referință ale Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania din Brașov, bucurându-se de o vizibilitate internațională în continuă creștere.

Evenimentul reunește cercetători de renume din întreaga lume pentru a prezenta rezultatele cercetărilor lor în domenii precum muzicologia, compoziția muzicală, stilistica interpretării, etnomuzicologia, meloterapia sau educația muzicală. 

În același timp, evenimentul oferă participanților posibilitatea de a face schimb de idei și de expertiză în cercetare, de a stabili relații de cooperare între instituții, precum și viitoare parteneriate sau colaborări interdisciplinare.

Ediția din acest an reunește profesioniști din întreaga lume (Statele Unite ale Americii, Brazilia, Mexic, Panama, Cuba, Ungaria, Portugalia, Republica Islamică Iran, Republica Moldova, Anglia, România, China), personalități care își vor prezenta rezultatele cercetărilor, vor susține masterclass-uri, workshopuri și își vor prezenta ultimele cărți publicate. În cadrul conferinței, vor fi susținute recitaluri și un concert cu Orchestra Facultății de Muzică. 

Mai multe detalii vor fi disponibile la: https://braconfmusic.unitbv.ro/