MANOLICǍ Ana Maria

Asistent universitar 
Departamentul Ingineria și managementul alimentației şi turismului
Facultatea Alimentație şi turism

Contact:

Str.Castelului. nr. 148 Brașov, Romania
Corp R, sala RP9
Tel. +4 0268 472 222
E-mail: anamaria.manolica@unitbv.ro

Descarcă CV

Interese de cercetare:

  • obținerea de ingrediente alimentare inovative
  • siguranța şi securitatea alimentarǎ
  • expertiza produselor alimentare.

Publicații (selecție)

  • Manolica, A. M., Munteanu-Ichim, R. A., Canja, C. M., Badarau, C. L., & Matei, F. (2024). The Influence of Commercial Starter Cultures on the Quality of Telemea Cheese. Bulletin of the Transilvania University of Brasov. Series II: Forestry Wood Industry  Agricultural Food Engineering, 141-154.
  • Lupu, M. I., Canja, C. M., Maier, A., Padureanu, V., Branescu, G. R., & Manolica, A. M. (2024). THE IMPACT OF THE INFUSION METHOD OF CHOKEBERRY POWDER IN WHITE TEA. Carpathian Journal of Food Science & Technology16(4).
  • RĂDOI-ENCEA, R. Ș., BADEA, F., MANOLICĂ, A. M., VIȘAN, L., & MATEI, F. (2024). TESTING THE FERMENTATIVE POTENTIAL OF SOME LOCAL Saccharomyces AND non-Saccharomyces YEASTS. Scientific Bulletin Series F. Biotechnologies28(2).