MANOLICǍ Ana – Maria

Asistent universitar
Departamentul Ingineria și managementul alimentației şi turismului
Facultatea Alimentație şi turism
Contact:
Str.Castelului. nr. 148 Brașov, Romania
Corp R, sala RP9
Tel. +4 0268 472 222
E-mail: anamaria.manolica@unitbv.ro
Interese de cercetare:
- obținerea de ingrediente alimentare inovative
- siguranța şi securitatea alimentarǎ
- expertiza produselor alimentare.
Publicații (selecție)
- Manolica, A. M., Munteanu-Ichim, R. A., Canja, C. M., Badarau, C. L., & Matei, F. (2024). The Influence of Commercial Starter Cultures on the Quality of Telemea Cheese. Bulletin of the Transilvania University of Brasov. Series II: Forestry Wood Industry Agricultural Food Engineering, 141-154.
- Lupu, M. I., Canja, C. M., Maier, A., Padureanu, V., Branescu, G. R., & Manolica, A. M. (2024). THE IMPACT OF THE INFUSION METHOD OF CHOKEBERRY POWDER IN WHITE TEA. Carpathian Journal of Food Science & Technology, 16(4).
- RĂDOI-ENCEA, R. Ș., BADEA, F., MANOLICĂ, A. M., VIȘAN, L., & MATEI, F. (2024). TESTING THE FERMENTATIVE POTENTIAL OF SOME LOCAL Saccharomyces AND non-Saccharomyces YEASTS. Scientific Bulletin Series F. Biotechnologies, 28(2).