Clarificare Revizii tehnice necesare funcționării centralelor termice din Universitatea Transilvania din Brașov si lucrări necesare obținerii avizelor/autorizațiilor centralelor termice

Referitor la achizitia directa, în vederea achizitionarii de Revizii tehnice necesare funcționării centralelor termice din Universitatea Transilvania din Brașov si lucrări necesare obținerii avizelor/autorizațiilor centralelor termice cod CPV 50720000-8 - Servicii de reparare și de întreținere a încălzirii centrale (Rev.2) si 45259300-0 Reparare si intretinere a centralelor termice (Rev.2), va aducem la cunostinta urmatoarele:

Analiza si selectia ofertelor se va face pe baza ofertelor detaliate privind service-ul centralelor. De asemenea, operatorii economici vor estima un pret al manoperei aditionale pentru eventuale alte lucrari de interventie in regim de urgenta. Costul manoperei aditionale nu va fi luat in calcul la selectia operatorului economic desemnat sa realizeze avctivitatea de service.

In cazul apariției unor defecțiuni constatate, autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a solicita oferte pentru manoperă și piese de schimb atât prestatorului serviciului de revizie tehnică cât și altor operatori economici autorizați. Operatorul economic își va da acordul privind montarea pieselor de schimb puse la dispoziția beneficiarului.   

Birou Achizitii