Prezentarea proiectului

pt site mic

Știm că ai vrea să schimbi unele lucruri în campus și știm că ai idei care ar putea îmbunătăți viața studenților ori studiul în facultatea ta. Am fi încântați să le realizăm împreună!

Tocmai de aceea am lansat proiectul „noi dezvoltăm universitatea”, un proiect în care ideea ta valorează 100.000 de lei. Vino cu o idee despre cum ai putea îmbunătăți lucrurile în campus sau spune-ne ce ai face tu ca viața de student să fie mai bună, iar noi îți dăm 100.000 de lei ca să-ți pui proiectul în practică. #createasmartcampus

Ce trebuie faci?

Adună cel puțin doi colegi (nu trebuie să fiți toți de la aceeași facultate), gândiți-vă ce ați face voi pentru îmbunătățirea activității în universitate, descrieți proiectul în maximum 10 pagini și încărcați-l în formularul de înscriere online, până în 10 decembrie 2018.

Noi vom analiza propunerile, iar în final vom declara 10 proiecte câștigătoare.

Proiectele declarate câștigătoare vor fi finanțate de către UniTBv, din venituri proprii, cu suma maximă de 100.000 lei/proiect după cum urmează:
- 30.000 lei sub formă de burse, acordate o singură dată, la finalizarea proiectului, echipei propunătoare (echipele vor fi formate din minimum 3 studenți);
- maximum 70.000 lei pentru cheltuielile eligibile ale proiectului, evidența cheltuielilor fiind realizată de BRME.