Evenimente SAS

În doar 48 de ore vei trai momente de suspans, distracție și presiune, elemente ce definesc viata unui antreprenor. În timp ce înveți cum să creezi o companie reală, vei întâlni cei mai buni mentori, investitori, fondatori și sponsori care sunt gata să te ghideze spre succes.

Ce este UnitBv Startup Weekend?

Startup Weekend este o competiție dedicata studențiilor UnitBV care doresc sa își dezvolte competentele antreprenoriale.

Cat dureaza UnitBv Startup weekend?

UnitBV Startup Weekend se desfășoară pe parcursul a 48 de ore.

Ce trebuie sa stiu pentru a participa?

Nu este necesar sa pregătești nimic pentru a participa. Insa dacă ai o idee de business pe care ai vrea sa o dezvolți, o poți dezvolta în cadrul evenimentului. Daca nu ai încă o idee te poți alătura colegilor participanți sau chiar dezvolta o idee atunci.

Nu uita, doar ideile selectate vor fi dezvoltate pe parcursul evenimentului.

Ești student la UnitBV? Vrei sa afli mai multe despre antreprenoriat? Cauți inspirație? Sau vrei sa lucrezi la ideea ta de afaceri?

Te așteptam la "Toamna antreprenorială a studenților UnitBv". Pe parcursul a patru zile vei sta față în față cu antreprenori, investitori, business angels, traineri de antreprenoriat în diferite programe de success care vor susține un program de formare antreprenorială pe patru direcții (construirea și validarea unui model de afaceri, dezvoltarea unui produs / serviciu viabil, marketing antreprenorial, strategii antreprenoriale de creștere a afacerii).