Student LogIn este evenimentul care deschide anul universitar la #UNITBV și este dedicat studenților din anul I, dar și studenților mai...experimentați. Scopul evenimentului este de a-i provoca pe studenți să interacționeze, să se cunoască, să ia contact cu viața de student și să cunoască întreg campusul universitar.

 

Site deschidere

Studenții vor putea interacționa cu colegii din anii mai mari, vor putea afla detalii și mici trucuri din facultate și pot vizita și standurile asociațiilor studențești.

În plus, pot participa la o competiție de Treasure Hunt, la Quiz și alte jocuri pregătite special pentru festivitatea de deschidere a anului universitar.

Evident, toți câștigătorii vor fi și premiați.

Festivitatea de deschidere dedicată studenților din anul I se va încheia cu un super show de lasere și cu DJ Dark la platane.

Dar, pentru că vrem ca evenimentul să se desfășoare în siguranță, accesul va fi permis doar studenților care prezentă certificatul de vaccinare sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, sau dovada trecerii prin boală.
 
Let's login to the student life!