Fii DJ la UNITBV!

pt site 1

Ești student la UNITBV, îți place muzica, îți place să o asculți, dar mai ales să o mixezi? îți dăm șansa să fii DJ la petrecerea de deschidere a anului universitar! Înscrie-te în concurs și hai să mixezi la cea mai mare petrecere studențească din Brașov!

Ce trebuie faci?

Trimite-ne un mixaj de melodii, de max. 20 min și arată-ne că ești cel mai bun DJ din UNITBV! Noi vom posta mixurile primite, iar cel care strânge cele mai multe like-uri va fi desemnat DJ-ul oficial la Student LogIn, party-ul de deschidere al anului universitar.

Mai mult, îți punem la dispoziție mixerele și tot ce ai nevoie, pentru un set-up memorabil - 2 x Pioneer Cdj 3000 + Pioneer DJM 900 Nexus! 

 
Calendarul concursului:
  • 11 septembrie – lansarea concursului: trimite-ne mixul tău până în 17 septembrie
  • 11-17 septembrie – trimiterea mixajelor
  • 18 septembrie – postarea mixajelor pe social media și start vot
  • 18-24 septembrie – votarea dj-ului preferat pe facebook, instagram și tik tok
  • 25 septembrie – anunțarea câștigătorului

 

Înainte să te înscrii, citește cu atenție regulamentul de concurs

Înscrierea concurenților se va face pe site-ul unitbv.ro, într-un formular dedicat, respectând regulamentul concursului, postat pe unitbv.ro/student-login. Înscrie-te aici!

Concurenții își vor încărca mixul pe propriul cont de youtube/soundcloud/alte platforme, ne vor trimite link-ul.

Vom selecta toate mixajele primite și le vom posta pe paginile de Facebook și Instagram ale UNITBV. 

Vom aduna toate like-urile de pe toate platformele, iar la final, dj-ul cu cele mai multe likeuri (însumate) va fi declarat câștigător și va mixa la petrecerea de deschidere a anului universitar și va fi premiat cu un Kit de student UNITBV.