Asistență medicală

Sfaturi practice

Distanțarea socială se numără printre măsurile majore utilizate pentru combaterea pandemiei COVID-19. Telemedicina se evidențiază ca tehnologie cheie pentru comunicații, prin care sunt furnizate de la distanță servicii de asistență medicală.
Pe perioada stării de urgență, medicii din dispensarul studențesc vor acorda consultațiile prin metoda amintită, realizată prin intermediul telefonului. Studenții se vor adresa pentru orice manifestari clinicie sugestive pentru infecția cu Coronavirus sau pentru orice alte boli, zilnic, de luni pana vineri, între orele 9.00-13.00, la nr. telefon 0751990430.
În cazul în care studenții prezintă febră mare asociată cu tuse, tulburări respiratorii, dureri de cap, oboseală (simptome specifice infecției cu COVID-19), vor suna direct la 112 (Serviciul de Ambulanță).
Dacă în urma consultației, medicul stabilește că pacietul are nevoie de o medicație, care se eliberează doar în baza unei rețete, aceasta poate fi transmisă prin intermediul telefonului (WhatsApp).

Dr. Liliana Vrâncean

Locații defibrilatoare UNITBV

 

Locații tensiometre și termometre electronice UNITBV


Studenții Universității Transilvania din Brașov beneficiază de asistență medicală și stomatologică gratuită, în campusul universitar. Pentru a beneficia de serviciile medicale, este nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs. Studenții din anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student.

Dispensarul studențesc - complexul Memo str. Memorandului, nr. 43, căminul 10, tel.: 0751 99 04 30
Orar: L-V: 07:30 16:00

cabinet

 Cabinetul stomatologic complexul Memo str. Memorandului, nr. 43, căminul 10
Orar: L-V: 8:00 16:00

dentist